Tartu JK Maksimum mängis Esiliiga eelviimases voorus Võru Rantipoliga 4:4 viiki ja tagas sellega endale pääsu Meistriliiga üleminekumängudele. Mõlemal poolajal läks Tartu meeskond kahe väravaga juhtima ning mõlemal poolajal suutis Võru meeskond viigistada. Esiliiga teise koha saavutamine ja Meistriliiga üleminekumängudele pääsemine on kindlasti positiivne uudis, kuid kahjuks oli pühapäeva õhtu ka vähemalt kahe negatiivse uudise allikaks: kui meeskonna kogenuim mängija Andrei Tjunin peab Võru mängus saadud tõsise vigastuse tõttu vahele jätma nii Esiliiga viimase vooru mängu kui ilmselt ka mõlemad Meistriliiga üleminekumängud, siis meeskonna suurim väravalööja Oliver Suur on saanud üsna kaheldava punase kaardi ning peab eemale jääma viimase vooru kohtumisest, mis omakorda tähendab ka seda, et Esiliiga parima väravalööja tiitli jaht on tema jaoks lõppenud.

Rantipol – Tartu JK Maksimum 4:4 (2:2)
01.02.2015 17:00, Võru Spordikeskus (Räpina mnt 3a, Võru)
Pealtvaatajaid: 60

Rantipol: 1-Vjatšeslav Vassilenko, 11-Andrei Kiš, 9-Kert Joakit, 25-Arsen Katšmazov, 2-Lauri Pilv, 18-Janek Siska, 7-Valeri Dobrovolski.

Tartu JK Maksimum: 1-Erik Kesa, 4-Kait-Kaarel Vaino, 7-Maksim Mitrofanov, 8-Andrei Tjunin, 15-Oliver Suur, 3-Juhan Kondike, 10-Rainer Klement, 17-Eldar Rassulov, 20-Lauri Kivimeister.

Kohtunikud: Marko Liiva, Siim Rinken.

Väravad:
12min 0:1 Kait-Kaarel Vaino
16min 0:2 Lauri Kivimeister
17min 1:2 Lauri Pilv
18min 2:2 Andrei Kiš (Söötja: Kert Joakit)
26min 2:3 Kait-Kaarel Vaino (Söötja: Lauri Kivimeister)
27min 2:4 Andrei Tjunin (Söötja: Juhan Kondike)
30min 3:4 Lauri Pilv (Söötja: Kert Joakit)
34min 4:4 Lauri Pilv (Söötja: Kert Joakit)

Protokoll EJL kodulehel

Fotod: Marina Krainova | Maksimum.ee