Eesti futsali Meistriliiga üleminekumängudel oli Tartu JK Maksimum parem Rummu Dünamost koondtulemusega 15:12. Oluline samm Meistriliiga suunas oli tehtud juba esimeses 15. veebruaril Tartus peetud mängus kui tartlased kurvastasid külalisi Rummust koguni 12 korral, seejuures lastes endale lüüa ainult 7 väravat.
Selle hooaja Meistriliiga seitsmes võistkond Rummu Dünamo oli sunnitud osalema esimeses üleminekumängus ilma mitme põhimängijata – viimases voorus teenisid punased kaardid ja pidid vahele jätma 1 mängu meeskonna kapten Stanislav Hmeljov ja üks võtmemängijatest Å ahrijar Abdullajev. Meeskonna suurim väravalööja Jevgeni Tšigrinov aga sai tervelt 2-mängulise mängukeelu. Lisaks puudusid erinevatel põhjustel ka Roman Maršev ja Vadim Talama.

Tartu meeskond lõi küll 12 väravat, kuid jättis realiseerimata veelgi rohkem kindlaid väravavõimalusi. Kõige täpsemad selles mängus olid 4 väravat löönud Oliver Suur ja Maksim Mitrofanov. Kolm väravat omalt poolt lisas Eldar Rassulov ning ühel korral oli täpne Lauri Kivimeister.

21. veebruaril Kohilas peetud kordusmängus Tartu JK Maksimum küll kaotas tulemusega 3:5, kuid sellest oli täiesti piisav Meistriliiga koha lunastamiseks.
Selle mängu parim tartlaste koosseisus oli ilmselgelt Eldar Rassulov, kes osales kõigis kolmes löödud väravates – esimese poolaja alguses avas mängu skoori ning teisel poolajal jagas kaks väravasöötu. Suurepärase mängu postide vahel tegi Rene Sütt.

Meistriliiga üleminekumängude parima väravalööja tiitli sai endale 5 väravat löönud Oliver Suur, kes oli lähedal ka Esiliiga sama tiitli saamisele, kuid üsna kaheldava punase kaardi tõttu eelviimases voorus pidi jätma vahele viimase vooru kohtumise, kus Tartu meeskond lõi 10 väravat.
Triobet saaliliiga (Meistriliiga ametlik nimetus) üleminekumängude väravalööjad Tartu JK Maksimum koosseisus: Oliver Suur 5, Maksim Mitrofanov 4, Eldar Rassulov 4, Lauri Kivimeister 1, Juhan Kondike 1.
Esiliiga väravalööjad Tartu JK Maksimum koosseisus: Oliver Suur 25, Maksim Mitrofanov 17, Andrei Tjunin 12, Artur Bõstrov 6, Rainer Klement 6, Mikk Laas 6, Gevin Kalm 5, Lauri Kivimeister 5, Eldar Rassulov 5, Juhan Kondike 4, Kait-Kaarel Vaino 4, Ervin Guzek 3.

Tartu JK Maksimum eest on hooajal 2014/2015 väljakul käinud järgmised mängijad: Mark Boskin, Artur Bõstrov, Ervin Guzek, Martin Haljak, Gevin Kalm, Erik Kesa, Lauri Kivimeister, Rainer Klement, Juhan Kondike, Eduard Kovbasnjuk, Mikk Laas, Maksim Mitrofanov, Valeri Mitrofanov, Eldar Rassulov, Dmitri Skiperski, Rene Sütt, Andrei Tjunin, Kait-Kaarel Vaino.

Täname meie poolehoidjaid, tublisid abilisi, vastaseid ja kohtunikke selle ilusalt lõppenud hooaja eest!

Rummu Dünamo – Tartu JK Maksimum 5:3 (Protokoll EJL kodulehel)
Tartu JK Maksimum – Rummu Dünamo 12:7 (Protokoll EJL kodulehel)

Video

Fotod: Marina Krainova | Maksimum.ee